English

Go Back   Champions of Regnum > English > General discussion

General discussion Topics related to various aspects of Champions of Regnum

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-28-2012, 05:48 PM   #1
Frosk
Banned
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 4,089
Frosk will become famous soon enough
Default [Amun] - Magnanites.

Hi everyone!

I'm writing these lines to announce that, in Amun, magnanites are tradeable again.

The idea of this is to actually perform as much testing as we can to confirm that everything's working fine when it comes to Magna Commerce.

What we'll be trying to do, and everyone's invited to come and try, is basically "break" the commerce system with the magnas, which may of course implicate reproducing the infamous "magna-duping".

Please, feel free to try as many times as you wish, and of course, to write any advances, doubts or reports in this same thread.

Don't be afraid to be "banned" or something, since by testing you won't be ruining gameplay. In fact, you will be helping us to actually achieve a more perfect Commerce system regarding these minerals.

We have 2 weeks to test, and if no bug or error is encountered, I'll proceed to close this thread and consider that the best result has been achieved.

So, without further ado... see you in Amun!

It's clear that any post that's non-related, that does not give any useful info, that's provocative or that tries to derail this thread will be eliminated. Repeating any of this mentioned behaviors may lead to a temporal or permanent ban.

Best Regards!
Frosk no ha iniciado sesión  
Old 02-28-2012, 06:25 PM   #2
time-to-die
Baron
 
time-to-die's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: The netherlands
Posts: 722
time-to-die is on a distinguished road
Default

I think the most peopel doesnt know how to do this. Neither me
time-to-die no ha iniciado sesión  
Old 02-28-2012, 06:29 PM   #3
PT_DaAr_PT
Baron
 
PT_DaAr_PT's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Portugal
Posts: 940
PT_DaAr_PT is on a distinguished road
Default



You should have made this the contest from last week. Ximerin price worth paying.


EDIT: Nothing to do with magnanite items but once you reach the item limit(Not the weight limit) you can no longer obtain/trade new items, they simply won't appear in your inventory and never will. So for example, if you buy a premium item you will lose Ximerin and not receive the item, even after relogging.

EDIT2: I spent some time on Amun and on my first try I found a visual bug to dupe rocks!




Feel free to figure out how and see if you can actually make it real.
__________________
Daar

Last edited by PT_DaAr_PT; 02-28-2012 at 07:25 PM. Reason: stupu maintenance...
PT_DaAr_PT no ha iniciado sesión  
Old 02-28-2012, 07:29 PM   #4
DINAMIK
Count
 
DINAMIK's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,675
DINAMIK is on a distinguished road
Default

as far I Know, the lastest magnanite bug, was considered also as a visual bug. After reloging, you obtained the proper quantity.

am I wrong?
__________________
DINAMIK´s guides
Desconexiones / Mejores fps
GUARDIANES DEL INFIERNO
DINAMIK no ha iniciado sesión  
Old 02-28-2012, 07:30 PM   #5
isgandarli
Banned
 
isgandarli's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 280
isgandarli is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by DINAMIK View Post
am I wrong?
Yes

10 chars
isgandarli no ha iniciado sesión  
Old 02-28-2012, 07:33 PM   #6
DINAMIK
Count
 
DINAMIK's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,675
DINAMIK is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by isgandarli View Post
Yes

10 chars
what's the difference? cannot they be usable?
__________________
DINAMIK´s guides
Desconexiones / Mejores fps
GUARDIANES DEL INFIERNO
DINAMIK no ha iniciado sesión  
Old 02-28-2012, 07:39 PM   #7
S_N_I_P_E_R
Initiate
 
S_N_I_P_E_R's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Ra; PP/PB
Posts: 148
S_N_I_P_E_R is an unknown quantity at this point
Default

Can we please get the info on how the old dupe bug was done so that the people that didn't know before could test this, otherwise you will not have high numbers needed for proper results.
__________________
Currently Playing Ra
Vortigern I lvl 60 Barbarian, Zarfall lvl 57 Lock,
Precious Metal lvl 50 Knight.
S_N_I_P_E_R no ha iniciado sesión  
Old 02-28-2012, 07:44 PM   #8
Frosk
Banned
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 4,089
Frosk will become famous soon enough
Default

Quote:
Originally Posted by PT_DaAr_PT View Post
http://i.imgur.com/TMqbw.png

You should have made this the contest from last week. Ximerin price worth paying.


EDIT: Nothing to do with magnanite items but once you reach the item limit(Not the weight limit) you can no longer obtain/trade new items, they simply won't appear in your inventory and never will. So for example, if you buy a premium item you will lose Ximerin and not receive the item, even after relogging.

EDIT2: I spent some time on Amun and on my first try I found a visual bug to dupe rocks!
http://i.imgur.com/K7Odq.png

http://i.imgur.com/vp0ch.png

Feel free to figure out how and see if you can actually make it real.
This is interesting, would you please provide me a step-by-step on how to reproduce this?

If you feel like you don't want to share this info with the rest of the community, you can always send me a pm.

Regards! And thanks
Frosk no ha iniciado sesión  
Old 02-28-2012, 08:32 PM   #9
PT_DaAr_PT
Baron
 
PT_DaAr_PT's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Portugal
Posts: 940
PT_DaAr_PT is on a distinguished road
Default

I'm fine with it, it's for the good of the Regnums.

This bug can be reproduced with any kind of stackable item. Here's a step-by-step example:

1. Stash a stack of items. Not all of them, keep at least 1 on your inventory. In my example, I will be storing 170 rocks from 177. I will have 7 in my inventory left.


2. Place the stashed stack in the Retrieve box. Should look like this:


3. Switch to the Store box and store, for example, 1 rock from your inventory.


The stash will show you the correct number of the stack of items you have stashed. That's what you want to see.


4. Switch to the Retrieve box and you will notice that the 170 items you had placed are still there. Feel free to place the stashed stack in the retrieve box now.


The result:


5. Proceed to go back to step 3 and repeat the process until you go out of rocks.


That's it, basically. If you press the Retrieve button the window closes and the number of items in the stash will remain correct. It's just a visual bug.
__________________
Daar
PT_DaAr_PT no ha iniciado sesión  
Old 02-28-2012, 08:42 PM   #10
71175
Baron
 
71175's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Feeding@ Farmal :P
Posts: 714
71175 is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by PT_DaAr_PT View Post
I'm fine with it, it's for the good of the Regnums.

This bug can be reproduced with any kind of stackable item. Here's a step-by-step example:

1. Stash a stack of items. Not all of them, keep at least 1 on your inventory. In my example, I will be storing 170 rocks from 177. I will have 7 in my inventory left.
http://i.imgur.com/oF8z9.png

2. Place the stashed stack in the Retrieve box. Should look like this:
http://i.imgur.com/Gy9oy.png

3. Switch to the Store box and store, for example, 1 rock from your inventory.
http://i.imgur.com/gn44Y.png

The stash will show you the correct number of the stack of items you have stashed. That's what you want to see.
http://i.imgur.com/Osg1E.png

4. Switch to the Retrieve box and you will notice that the 170 items you had placed are still there. Feel free to place the stashed stack in the retrieve box now.
http://i.imgur.com/64AZ3.png

The result:
http://i.imgur.com/eWkmA.png

5. Proceed to go back to step 3 and repeat the process until you go out of rocks.


That's it, basically. If you press the Retrieve button the window closes and the number of items in the stash will remain correct. It's just a visual bug.
http://i.imgur.com/pg9Gy.png
This bug is on live server too.
__________________
I heard draconic gem makes people stupid. Now i see it is exactly so.
lol fail \ iFail \ I Am Multirealmer
Good bye RO, the poor players.... have fun
71175 no ha iniciado sesión  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
NGD Studios 2002-2016 © All rights reserved